Betalen

Pakketten en uitbreidingen

Al onze pakketten en uitbreidingen worden per maand gefactureerd. De betaling hiervan gaat via automatische incasso.

Facturen

Je ontvangt ongeveer een week voordat de maandelijkse betaling wordt afgeschreven een facuur van ons.

Incassomoment

De incasso voor het door jou afgenoemen pakket en eventuele uitbreidingen wordt iedere maand gedaan rond de datum dat je het pakket hebt aangevraagd. Dit verschilt dus per klant.

Deze incasso loopt via Mollie Payments. Dit wordt dus ook vermeld op je afschriften. Je kan daar de betaling controleren aan de hand van het incassant ID. Dit is voor Molllie NL08ZZZ502057730000.

Aanpassingen aan templates of eigen template

Als je een template laat aanpassen aan jouw wensen, of je laat zelf een heel eigen template ontwikkelen, dan worden deze kosten los in rekening gebracht en niet mee genomen in de maandelijkse betalingen voor het pakket. Deze moet je zelf naar ons over maken.

Facturatie

Je ontvangt voor het aanpassen van een template of het ontwikkelen van een eigen template 2 facturen. De eerste factuur voor 50% van het totaalbedrag ontvang je vooraf. De tweede factuur voor 50% van het totaal bedrag ontvang ja als de template klaar is. Op die tweede factuur zullen ook eventuele extra kosten worden verrekend. Denk daarbij aan een extra aanpassing die vooraf niet besproken was of het aanschaffen van stockfoto's. Extra kosten worden altijd eerst overlegd.

Garantie

Wij garandren dat wij het gekozen pakket & template opleveren zoals deze ook in de demo te zien is. Wij zullen ons uiterste best doen de website binnen 2 werkdagen na aanvraag gereed te hebben zodat de teksten gewijzigd kunnen worden. Wij kunnen helaas niet garanderen dat dit altijd lukt. Het kan gebeuren dat wij niet de juiste informatie ontvangen om op te leveren of dat het zo druk is dat we meer tijd nodig hebben. 

Levering

Op al onze diensten en producten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

 

Top