Bij Happy Hippo Websites vinden we dat online succes en een goede website voor iedereen mogelijk moet zijn. Er zijn veel manieren om tegen weinig kosten je eigen website te bouwen of te laten bouwen, maar al deze manieren hebben nadelen. Of je bent zelf niet de eigenaar van de website of je moet een heleboel zelf ontdekken en leren om een goede site te maken.

Dat kan anders. Bij Happy Hippos krijg je een website die echt van jou is, met je eigen domeinnaam, je eigen content.  Wil je bij ons weg, dan kan je je website gewoon mee nemen!

Happy Hippos Websites is onderdeel van Walraven WebWerk, een webdesign bureau gerund door Rachel Walraven. Sinds 2002 ontwerpt en bouwt zij websites voor ondernemers en organisaties. Hierbij wordt zij ondersteund door haar partner Jasper.

Rachel Walraven

Rachel Walraven

Jasper Walraven

Jasper Walraven

Waarom nijlpaarden

Nijlpaarden zijn de lievelingsdieren van Rachel. Aan de ene kant zijn ze schattig en aaibaar, aan de andere kant zorgen ze voor de meeste doden in Afrika van alle wildlife. Net als een website is er een nijlpaard meer dan wat je op het eerste oog ziet. Het ziet er leuk uit, maar het grootste deel speelt zich af onder water. Bij nijlpaarden is dit hun lichaam, bij websites de techniek. 

Al onze templates zijn vernoemd naar bekende (en soms ook wat minder bekende) nijlpaarden. Mocht je een leuke suggestie hebben voor een bekend nijlpaard? Laat het ons weten, wie weet vernoemen we een template naar jouw nijlpaard.

Top